Ontwikkeling en beheer Zonneparken

YES is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van zonneparken. Met onze expertise en toewijding streven wij ernaar om de transitie naar schone energie te versnellen, terwijl we tegelijkertijd maximale waarde leveren voor onze klanten. YES kan jouw organisatie helpen bij het plannen, ontwerpen en implementeren van een rendabel zonnepark.

Vraag de checklist aan

Gratis quickscan

Verkrijg een volledig projectplan

50% subsidie op onze werkzaamheden

Een zonnepark levert meer op dan alleen rendement

Rekening houdend met stijgende energiekosten en de energiebesparingsplicht is de ontwikkeling en realisatie van zonneparken op zichzelf al een rendabele onderneming. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven er de afgelopen jaren voor op deze wijze te verduurzamen, omdat ook klanten en medewerkers steeds meer waarde hechten aan een betrokken en bewuste partner. Met zonnepanelen neem je dus niet alleen de regie over jouw energie.

YES helpt jou

Wij je dan ook graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een zonnepark op jouw terrein. We realiseren een passende oplossing met weinig risico en een hoog rendement. Zo dragen we samen bij aan de energie transitie én aan een duurzame groei van jouw bedrijf!

Kom met ons in contact

Zonne-energie opwekken op jouw grond?

Is jouw locatie geschikt voor een zonnepark? Op die vraag kan YES snel antwoord geven via een gratis quick-scan, die we maken op basis van een door jou ingevulde checklist. Wanneer de eerste indicatie er goed uitziet, inventariseren we op locatie de mogelijkheden en maken een compleet projectplan.

Volledig plan

Je ontvangt een plan waar in we alle relevante zaken verwerken; denk aan subsidies, energiebelasting en verzekering. Je ontvangt o.a. een gedetailleerde begroting en het installatieplan. Hierna ben je gereed om het zonnepark te gaan aanbesteden of subsidie aan te vragen. Je bent vrij om te kiezen waar je ons verder wilt inschakelen, al naar gelang je eigen expertise en mogelijkheden.

Vraag de checklist aan

Het financieren van jouw zonnepark

Om je project nog sneller te realiseren, zorgen wij desgewenst voor de financiering van je zonnepark. Door extern vermogen aan te trekken behoudt je liquide middelen voor je operationele zaken. We bespreken de voordelen en nadelen van externe financiering graag in een persoonlijk gesprek, aan de hand van onze rekenmodellen. Vraag gerust naar de tarieven en mogelijkheden.

50% Subsidie op onze werkzaamheden

Lokale overheden bieden vaak subsidie voor de realisatie en het onderhoud van projecten op het gebied van hernieuwbare energie. Zo is de provincie Gelderland financier van de Groeiversneller Zon, waarmee de projectrealisatie voor zonneparken in Gelderland voor 50 % wordt gefinancierd. YES Energie Advies begeleidt je graag bij het verkrijgen van de subsidie en het uitvoeren van je SDE+ project.

Meer weten?

Kom met ons in contact

Samen met YES een zonnepark aanleggen?

YES werkt in heel Nederland voor het MKB, verenigingen en instellingen. Onze parken staan bijvoorbeeld in Nijmegen, Urk, Beneden-Leeuwen, Montfoort, Wijchen en Alphen aan de Rijn. Je kunt hier (link) enkele referenties lezen van zonneparken die met behulp van YES gebouwd zijn. We begeleiden graag een bezoek aan een van onze zonneparken, zodat je kan zien en voelen wat ontwikkelen en beheer van een zonnepark echt inhoudt. Neem eens contact op met een van onze adviseurs voor een afspraak, er is altijd wel een YES zonnepark bij jou in de buurt.

Maak een afspraak

PV-panelen op het dak van jouw kantoor?

Het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen is een uitstekende stap voor jouw organisatie om zorg te dragen voor een gezonde energiehuishouding. Investeren in zonnepanelen helpt bij het omlaag brengen van jouw energiekosten en speelt tevens een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Wil je weten of het voor jouw bedrijf mogelijk is om te investeren in de productie van duurzame stroom met zonnepanelen? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Tarieven

Pakket A € 1.250

 Advies en aanvragen SDE+ subsidie

Pakket B € 3.500

 Pakket A

Aanbesteding en procesbegeleiding bouw zonnepark 

Pakket C € 7.500

 Advies m.b.t. brutoproductiemeter

Complete begeleiding bij SDE-subsidie

Gedurende 3 jaar

Wil je een aanbod op maat? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Kom met ons in contact

Say YES

Quick Scan voor de geschiktheid van een locatie

Advies incl. rapportage met subsidies, energiebelasting en verzekering

50% subsidie op onze werkzaamheden

Mogelijkheid tot financiering van het project

YES staat voor persoonlijke benadering en volledige ontzorging

Kom met ons in contact

Ervaringen van onze klanten

Lees meer

4,8

Yes Energie weet het goed aan te pakken en weet de weg goed te bewandelen Prettige samenwerking en een goed resultaat

Jos

100% resultaat! Alle uitgevoerde aanvragen zijn perfect en zeer profesioneel uitgevoerd en hebben ons veel opgebracht. Onze dank.

Elisabeth

Top gedaan kan niet beter 👍

Cees

Snelle terugkoppeling ook tijdens het traject en bij diverse tussentijdse afstemmingsmomenten. Verwachtingen meer dan waar gemaakt waarvoor dank !

Marc

Altijd zeer deskundig te woord gestaan, en alles geregeld. En keurig het geld op de rekening ontvangen.

Godefried

Ze zijn accuraat, reageren snel en werk zeer grondig. Kortom een bedrijf om aan te raden!

LR Brill

Door gebruik te maken van de expertise van (mdw.) Yes heeft onze organisatie veel financieel voordeel gehad. Medewerkers zijn oprecht betrokken en actief om klant te helpen.

H. de Rooij

Vind het prettig zaken doen,ik lever het aan ,en jullie doen het werk waar je goed in bent , dat geeft mij weer tijd voor werkzaamheden waar ik goed in ben Gr Ron.

Ron de Wilde

Ik heb YES leren kennen als een bedrijf dat optimaal meedenkt, en daarbij ook met creatieve oplossingen durft te komen. In hun advisering gaan ze ver, en dat is wel zo prettig omdat “energieland” de afgelopen jaren een nogal turbulent speelveld is geworden.

Kees van Cappellen

Voor verschillende panden maken we gebruik van de dienstverlening van YES Energie. Dit verloopt naar tevredenheid.

Stephan Peters

Neem direct contact op

YES Energie ondersteund al honderden bedrijven, verenigingen en vastgoedpartijen in Nederland bij het optimaliseren van hun energiekosten en het realiseren van projecten op het gebied van duurzame energie. Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

Over ons

Sinds 2007 adviseren wij met 24 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. Met innovatieve tools ontzorgen we je door alle vragen over energie in behandeling te nemen.

100% duurzaam

Elektrisch vervoer en thuis werken ter voorkoming van CO₂-uitstoot staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media