YES opent vestiging in Maastricht

2 februari 2023 -
YES opent vestiging in Maastricht

“Think global, act local” is onze dagelijkse spreuk op kantoor. We maken graag persoonlijk contact, terwijl je gebruik maakt van een online portal bij de energie-leverancier. Zo ook in Limburg.

In 2023 starten we met onze tweede vestiging. Mosae Energy richt zich op het duurzaam en goedkoop maken van energie in de regio Maastricht. Dyon Gilissen is mede-eigenaar en het lokale aanspreekpunt voor het MKB en Vastgoed.

“Ik kijk uit naar het uitrollen van het grootste zakelijke energiecollectief in Maastricht”Dylon Gilissen

Mosae Energy geeft advies bij de inkoop van goedkope energie. Klanten kunnen kosteloos deelnemen aan het grootste zakelijke inkoop-collectief in de regio. We maken energie duurzamer door gebruik te maken van lokale opwek. Bijvoorbeeld op grote daken aan de rand van Maastricht. De opgewekte groene stroom wordt aan binnenstad-ondernemers geleverd. Het eerste project gaat in maart 2023 aan het stroomnet!

Kom een keer langs bij ons nieuwe kantoor op de Boschstraat 82 in Maastricht. Onder het genot van een kop koffie en Limburgse vlaai bespreken we graag hoe we jouw bedrijf duurzamer gaan maken.

Bekijk de website van Mosea Energy!