YES helpt met het verduurzamen van jouw parkeerplaats!

12 december 2023 -
YES helpt met het verduurzamen van jouw parkeerplaats!

Waar een jaar geleden de prijzen voor batterijmetalen nog op een recordhoogte stonden is de situatie momenteel volledig veranderd. De prijs van bijvoorbeeld lithium is met zo’n 70% gedaald ten opzichte van vorig jaar.

Deze prijsdaling is met name te danken aan de Chinese markt. China heeft enorm veel geïnvesteerd om de productie van batterijen op te voeren. Omdat de Chinese economie het al een tijdje moeilijker heeft is de vraag naar elektrische auto’s in deze markt afgenomen.
Deze lagere prijzen van grondstoffen voor de batterijen van elektrische auto’s zullen naar verwachting voorlopig laag blijven. Dit zou op zijn tijd kunnen leiden tot goedkopere elektrische auto’s.

Heb jij interesse in laadpalen op jouw bedrijventerrein of bij jouw kantoor? YES biedt verschillende opties om het duurzaam transport van jouw werknemers en bezoekers te stimuleren. In sommige gevallen kunnen we deze zelfs kosteloos plaatsen! Het is daarnaast een mooie service voor je bezoekers en goed voor je duurzame bedrijfsimago.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!