Samenwerking YES en De Oplaadcompany: meer dan alleen laden

YES Energie Advies is iedere dag weer bezig om Nederland te verduurzamen. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zijn we partner geworden van De Oplaadcompany, een bedrijf in laadoplossingen voor mkb’s en particulieren. Kenny van Son, co-owner van De Oplaadcompany licht deze duurzame samenwerking toe.

YES Energie Advies is iedere dag weer bezig om Nederland te verduurzamen. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zijn we partner geworden van De Oplaadcompany, een bedrijf in laadoplossingen voor mkb’s en particulieren. Kenny van Son, co-owner van De Oplaadcompany licht deze duurzame samenwerking toe.

De Oplaadcompany levert niet alleen laadpalen, maar plaatst én installeert ze ook. “Ons motto is: meer dan alleen laden”, legt Kenny uit. “Zo regelen we alles tegelijkertijd voor de klant. En dat zie je niet zoveel in de laadpalenwereld. Veel bedrijven doen laadoplossingen als ‘iets erbij’, maar wij zijn echt specialist.” De Oplaadcompany voert veel van hun werkzaamheden zelf uit, maar werkt ook met externe partijen. YES is daarbij een belangrijke partner voor hen.

Hoge kwaliteitseisen

Die bewustwording wil Stichting VWN bijvoorbeeld onder de aandacht brengen met hun eigen ontwikkelde applicatie. “Het is een applicatie waarin je eigenlijk alles beheert rondom energie. Samen met YES maken we het energieverbruik per pand zichtbaar, en vertalen het ook direct door naar de kosten voor de huurder. Huurders zien ook wat hun huidige verbruik oplevert qua kosten of juist terugbetaling op de lange termijn. De app vertaalt het verbruik meteen in geld, om bewustwording te creëren. Zo realiseren we duurzaam wonen.”

Gouden combinatie

Kwaliteit leveren is wat De Oplaadcompany en YES heeft samengebracht. “We willen allebei dat stukje extra bieden aan onze klanten”, vertelt Kenny. En dat maakt deze samenwerking tot een uniek concept: een gouden combinatie. Kenny: “Samen zijn we twee bedrijven die de complete laadoplossing bieden. Niet honderd verschillende partijen, maar gewoon overzichtelijk en fijn. En heeft een van ons een vraag? Dan bellen we gewoon snel met elkaar. Onze diensten sluiten mooi bij elkaar aan, daardoor zoeken we elkaar ook steeds weer op.”

Het is dan ook zonder twijfel dat Kenny een verdere toekomst voor zich ziet met YES. “De toekomst met YES zie ik als gezamenlijke groei: echt ons samen verder ontwikkelen. Allebei stappen maken, maar elkaar daar ook bij helpen. En daarbij leggen we wel de nadruk op een geleidelijke groei.”

Mobility concept

Samen met De Oplaadcompany heeft YES een uniek mobility concept opgezet. Bedrijven kunnen een parkeerplaats tegen een vergoeding beschikbaar stellen voor elektrisch laden. Het gaat hierbij om een vaste vergoeding van 250 euro per parkeerplaats plus een bonus wanneer de laadpaal goed draait! YES en De Oplaadcompany plaatsen de laadvoorzieningen, nemen het onderhoud en beheer voor hun rekening en regelen de betaling met de bezoekers die de paal gebruiken. “Voor dit concept zijn we veel met elkaar in overleg. Hoe gaan we het aanpakken en wie doet wat? Met de Oplaadcompany zijn wij vooral waardevol voor alle praktische zaken, dus bijvoorbeeld het straatwerk”, zegt Kenny. Met dit concept zorgen YES en De Oplaadcompany er samen voor dat je als bedrijf energiezuinig rijden stimuleert. Goed voor het milieu én voor jouw duurzame imago!

Neem direct contact op

YES Energie ondersteund al honderden bedrijven, verenigingen en vastgoedpartijen in Nederland bij het optimaliseren van hun energiekosten en het realiseren van projecten op het gebied van duurzame energie. Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media