Samenwerking YES en De Oplaadcompany: meer dan alleen laden

2 februari 2022 -
Samenwerking YES en De Oplaadcompany: meer dan alleen laden

YES Energie Advies is iedere dag weer bezig om Nederland te verduurzamen. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zijn we partner geworden van De Oplaadcompany, een bedrijf in laadoplossingen voor mkb’s en particulieren. Kenny van Son, co-owner van De Oplaadcompany licht deze duurzame samenwerking toe.

De Oplaadcompany levert niet alleen laadpalen, maar plaatst én installeert ze ook. “Ons motto is: meer dan alleen laden”, legt Kenny uit. “Zo regelen we alles tegelijkertijd voor de klant. En dat zie je niet zoveel in de laadpalenwereld. Veel bedrijven doen laadoplossingen als ‘iets erbij’, maar wij zijn echt specialist.” De Oplaadcompany voert veel van hun werkzaamheden zelf uit, maar werkt ook met externe partijen. YES is daarbij een belangrijke partner voor hen.

Hoge kwaliteitseisen

Net zoals bij YES staat kwaliteit bij De Oplaadcompany bovenaan. “Wij zijn ervan overtuigd dat je wanneer je kwaliteit levert, je een nog betere relatie met je klant opbouwt. We zijn daarom iedere dag op zoek naar verbetering. Zo laten we aan onze klanten zien dat we weten waar we het over hebben. Maar we checken ook  regelmatig onze werknemers: hoe gaat het met hen? Hoe doen ze het?  Hebben ze misschien een opleiding nodig om stappen te maken? En zo blijven we allemaal doorleren”, zegt Kenny.

Gouden combinatie

Kwaliteit leveren is wat De Oplaadcompany en YES heeft samengebracht. “We willen allebei dat stukje extra bieden aan onze klanten”, vertelt Kenny. En dat maakt deze samenwerking tot een uniek concept: een gouden combinatie. Kenny: “Samen zijn we twee bedrijven die de complete laadoplossing bieden. Niet honderd verschillende partijen, maar gewoon overzichtelijk en fijn. En heeft een van ons een vraag? Dan bellen we gewoon snel met elkaar. Onze diensten sluiten mooi bij elkaar aan, daardoor zoeken we elkaar ook steeds weer op.”

Het is dan ook zonder twijfel dat Kenny een verdere toekomst voor zich ziet met YES. “De toekomst met YES zie ik als gezamenlijke groei: echt ons samen verder ontwikkelen. Allebei stappen maken, maar elkaar daar ook bij helpen. En daarbij leggen we wel de nadruk op een geleidelijke groei.”

Mobility concept

Samen met De Oplaadcompany heeft YES een uniek mobility concept opgezet. Bedrijven kunnen een parkeerplaats tegen een vergoeding beschikbaar stellen voor elektrisch laden. Het gaat hierbij om een vaste vergoeding van 250 euro per parkeerplaats plus een bonus wanneer de laadpaal goed draait! YES en De Oplaadcompany plaatsen de laadvoorzieningen, nemen het onderhoud en beheer voor hun rekening en regelen de betaling met de bezoekers die de paal gebruiken. “Voor dit concept zijn we veel met elkaar in overleg. Hoe gaan we het aanpakken en wie doet wat? Met de Oplaadcompany zijn wij vooral waardevol voor alle praktische zaken, dus bijvoorbeeld het straatwerk”, zegt Kenny. Met dit concept zorgen YES en De Oplaadcompany er samen voor dat je als bedrijf energiezuinig rijden stimuleert. Goed voor het milieu én voor jouw duurzame imago!

Meer weten over het mobility concept van YES en De Oplaadcompany en benieuwd naar de vergoeding die wij betalen voor jouw parkeerplaats? Check het hier.