Een zonnepark levert meer op dan alleen rendement

Energiekosten stijgen elk jaar en verduurzaming van uw pand wordt in de energiebesparingsplicht opgelegd door de overheid. Maar ook uw klanten en personeel verlangen een slimme en duurzame partner. Een zonnepark is daarom een goede oplossing met weinig risico en hoog rendement. 

Is uw locatie geschikt voor een zonnepark? Op die vraag kan YES snel antwoord geven via een gratis quick-scan, die we maken op basis van een door u ingevulde checklist. Vraag de checklist – hier – aan. Wanneer de eerste indicatie er goed uitziet, inventariseren we op locatie de mogelijkheden en maken een compleet projectplan.

U ontvangt een voorstel waar in we alle relevante zaken verwerken; denk aan subsidies, energiebelasting en verzekering. U ontvangt o.a. een gedetailleerde begroting en het installatieplan. Hierna bent u gereed om het zonnepark te gaan aanbesteden of subsidie aan te vragen. U bent vrij om te kiezen waar u ons verder wilt inschakelen, al naar gelang uw eigen expertise en mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van onze pakket (zie rechts) of we maken een maatwerk-pakket.

“YES zorgt voor duurzame en goedkope energie”

50% Subsidie op onze werkzaamheden

De Groeiversneller Zon financiert de projectrealisatie voor 50%, voor projecten in Gelderland. De provincie financiert het
programma. 
YES Energie Advies begeleidt u graag bij het verkrijgen van de subsidie en het uitvoeren van uw SDE+ project.

 

Financiering

Om uw project nog sneller te realiseren, zorgen wij desgewenst voor de financiering van uw zonnepark. Door extern vermogen aan te trekken behoudt u liquide middelen voor uw operationele zaken. Deze afweging bespreken we graag in een persoonlijk gesprek, aan de hand van onze rekenmodellen. Vraag gerust naar de tarieven en mogelijkheden.

Referenties

YES werkt in heel Nederland voor het MKB, verenigingen en instellingen. Onze parken staan bijvoorbeeld in Nijmegen, Urk, Beneden-Leeuwen, Montfoort, Wijchen en Alphen aan de Rijn. Op onze site www.yesenergieadvies.nl vindt u enkele referenties van onze zonneparken. Wij raden aan om eens een bezoek te brengen aan een zonnepark; om “te zien en voelen”.  Maak een afspraak met één van onze adviseurs via 088-7309201, er is altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Tarieven

Pakket A € 1.250

– Advies en aanvragen SDE+ subsidie

Pakket B € 3.500

– pakket A

&

– Aanbesteding en procesbegeleiding bouw zonnepark 

Pakket C € 7.500

– pakket A en B

&

– bemiddeling verkoop kWh

– advies m.b.t. brutoproductiemeter

– complete begeleiding bij SDE subsidie

– gedurende 3 jaar

Wilt u een aanbod op maat? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.