Een zonnepark levert meer op dan alleen goed rendement

Energieprijzen en energiebelasting stijgen elk jaar maar door en verduurzaming van uw pand is een must opgelegd door de overheid. Maar ook uw klanten en personeel verlangen een slimme en duurzame partner.
Een zonnepark levert met weinig risico veelzijdig rendement.
Genoeg redenen om aan de slag te gaan!

Is uw dak geschikt voor een zonnepark? Op die vraag kan YES snel antwoord geven via een gratis quick-scan, die we maken op basis van een door u ingevulde checklist. Vraag de checklist hier aan.

Wanneer de eerste indicatie er goed uitziet, inventariseren we op locatie de mogelijkheden en maken een projectplan. U ontvangt een voorstel waar in we alle relevante zaken verwerken; denk aan subsidies, energiebelasting en risico’s. U ontvangt o.a. een gedetailleerde begroting en het installatieplan. Hierna bent u gereed om het zonnepark te gaan aanbesteden of subsidie aan te vragen.

U bent vrij om te kiezen waar u ons verder wilt inschakelen, al naar gelang uw eigen expertise en mogelijkheden. Wilt u dat wij de aanbesteding of alleen het teruglevercontract verzorgen? Onze visie is, dat wij ondersteunen waar uw eigen expertise ophoudt.

“YES zorgt ervoor dat het zonnepark conform wettelijke normen wordt opgeleverd en dat de financiële verrekening klopt.”

Financiering

YES is een betrokken partij. Graag zijn we daarom ook mede-financierder van uw installatie, als garantie en betrouwbare partner voor uw project. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Werkgebied

YES werkt in heel Nederland voor het MKB. Onze parken staan bijvoorbeeld in Nijmegen, Urk, Beneden-Leeuwen, Montfoort, Wijchen en Alphen aan de Rijn.

Kosten

Afhankelijk van uw wensen vullen wij onze werkzaamheden in voor uw project. De ervaring leert dat onze kosten ruimschoots worden terugverdiend door de inzet van onze expertise en inkoopkracht.

U kunt ook een standaardpakket afnemen:


Pakket A € 395

– Aanbesteding (terug) leveringscontracten
– Bruto Productie Meter

Pakket B € 1.795

– Aanbesteding en procesbegeleiding bouw zonnepark
– Begeleiding bij uitbetaling SDE subsidie

Pakket C € 3.750

– Advies, ontwerp dakplan en aanbesteding zonnepanelen
– omplete uitwerking SDE subsidie

Wilt u een aanbod op maat? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
×