Met de slimme meter overcapaciteit aanpakken

Vaak ontstaat overcapaciteit in een gebouw door wijziging van de gebruikers, doordat er energiezuinige apparaten zijn geïnstalleerd of servers vervangen zijn door clouddiensten.

Of er sprake is van overcapaciteit en u teveel betaalt voor het vastrecht, beoordelen wij met een gedetailleerde meting via de slimme meter. We koppelen de verzamelde meetdata aan uw dagelijkse activiteit en kunnen dan een gegarandeerd advies geven welke verkleining mogelijk is. Zonder dat er sprake is van vermogensverlies of stroom/gas-onderbreking.

yes energie meter verkleinen

Wat betaalt u aan vastrecht voor de meter

Bij kleinverbruikers betaalt u deze vaste kosten via de nota van de energieleverancier, bij grootverbruik krijgt u een aparte factuur van de netbeheerder. Voor de kleinste meter bij u thuis, betaalt u circa € 200 per jaar en de grootste, industriële meters lopen in de duizenden euro’s.

Bij twijfel over de kosten kunt u altijd even bellen of mailen met onze adviseurs.

Hoe werkt dat, de energiemeter verkleinen

Met de Quickscan bekijken we eerst of uw meter in aanmerking komt voor een verkleining. Binnen 1 werkdag koppelen we deze aanvraag terug. Is verkleinen mogelijk? Dan bestelt u voor € 395 de Metercheck en gaan wij uw verbruik online meten gedurende een vooraf afgesproken periode. Zo kunnen we precies beoordelen wat de mogelijkheden zijn en een gegarandeerd advies afgeven.

Na afloop van de meetperiode ontvangt u het meetrapport en nemen we alle mogelijkheden met u door. Bent u akkoord met ons advies? Dan gaan wij verkleinen en u besparen.

Een dergelijk project duurt 2-6 weken. Gemiddeld besparen onze zakelijke klanten 1.700 op de vaste kosten van de energiefactuur!

Korte terugverdientijd, weinig moeite

De kleine investering zorgt voor een groot rendement! 80% van de verkleiningen worden in 1,5 jaar terugverdiend. YES voert de verkleining tegen een klein tarief voor u uit en begeleidt dit project van begin tot einde.

YES voert alle werkzaamheden uit, het enige dat u hoeft te doen is de informatie aan te leveren voor de Quickscan en Metercheck. Voor u weinig moeite en wij leveren het beste resultaat!

Wij zorgen voor lagere kosten en u kunt doorgaan met uw core-business.