Controleer uw teruggave energiebelasting

Er zijn diverse regelingen voor het terugvorderen van energiebelasting.

Zo heeft bijna iedere stroomaansluiting recht op € 373 heffingskorting. Helaas zijn al deze mogelijkheden niet of nauwelijks bekend bij accountants of administratiekantoren.

Ook gaat er veel fout bij het toepassen van de regelingen door energieleveranciers. Dit komt omdat er weinig aandacht is voor individuele klanten. Het is een specialistisch werkveld waar veel regels, geduld en doorzettingsvermogen bij komt kijken.

Partijen die recht hebben op teruggave zijn bijvoorbeeld:

  • sportclubs
  • stichtingen met ANBI status
  • bedrijven met meerdere aansluitingen

Vraag nu de gratis Quick-scan aan

Wilt u weten of u energiebelasting terug krijgt? Meld u aan voor de gratis quick-scan en binnen 1 werkdag weet u of er een mogelijkheid is.

Stuur uw vraag via het contactformulier, vermeld daar “Quickscan energiebelasting” of uw specifieke vraag en wij nemen binnen 1 werkdag contact met op.

Onze kennis en ervaring

YES Energie heeft veel ervaring met het terugvorderen van energiebelasting. Doordat wij ale ins- en outs kennen op dit terrein kunnen we efficiënt en goedkoop onderzoeken of u geld terugkrijgt en de bedragen terugvorderen.

Bedrijven, organisaties, gemeenten, stichtingen en sportclubs komen vaak in aanmerking voor de teruggaveregeling. Dit geldt ook als je de ANBI-status hebt, zoals de Sint Stevenskerk. Deze regeling is overigens van toepassing naast bestaande teruggaves, zoals de ecotax-regeling van het Ministerie van VWS (gestopt per 2016) en kan tot 5 jaar terugwerkende kracht toegepast worden!

Kijk ook eens bij onze referenties voor de succes verhalen van YES, dan weet u hoe 100% service er uit ziet.

 

Doe de workshop energiebelasting terugvorderen

Het terugvragen van energiebelasting is een complexe en tijdrovende zaak. Toch zijn er relaties van YES die meer willen weten over de mogelijkheden. Daarom organiseren wij regelmatig workshops die u op weg helpen.

Accountants, administratief medewerkers en bestuursleden leren wij graag de fijne kneepjes van ons vak!

Lees meer over ons cursusaanbod

 

 

 

×