Onze visie

Sinds 2007 adviseren wij met 21 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. We ontzorgen je door alle vragen over energie in behandeling te nemen. En we doen het anders dan gemiddeld; met innovatieve tools, zoals het terugvragen van energiebelasting.

Het energieproduct op de energiefactuur wordt geleverd vanaf veel eilandjes. Je hebt te maken met de leverancier, netbeheerder en het meetbedrijf bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat deze eilanden met elkaar verbonden worden. In ons “energie advies warenhuis” vind je daarom alle zaken onder één dak terug.

People, Planet & Profit

YES streeft naar een goede balans tussen mens, maatschappij en bedrijf.

 

Wij adviseren kosteloos diverse goede doelen, stichtingen en verenigingen. Medewerkers worden opgeleid, gecoached op de werkplek en ontvangen een bovengemiddelde beloning. Elektrisch vervoer en thuis werken ter voorkoming van CO2 uitstoot, staat hoog in het vaandel bij ons.

We ondersteunen relaties bij het verder ontwikkelen van hun duurzame ambities. Door bijvoorbeeld het kosteloos leveren van een laadpaal, waardoor het transport van bezoekers minder milieubelastend is.

Zo is het leveren van Geluk, voor ons de meest waardevolle “Profit”.