Onze visie

Sinds 2007 adviseren wij met 6 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. Wij zijn uw aanspreekpunt voor alle energiezaken.

Dit klinkt veelomvattend maar wil je energiekosten beheersen dan kun je niet alleen één onderdeel organiseren. Het energieproduct op uw factuur wordt geleverd vanaf veel eilandjes, wij zorgen ervoor dat deze met elkaar verbonden worden.

In ons energie advies warenhuis vindt u alle zaken onder één dak terug.

Integraal uw kosten verlagen

Wij onderzoeken alle kosten en gaan verder dan alleen de standaard services zoals collectieve inkoop.

Heeft u recht op extra teruggave van energiebelasting? Of kan er op vaste kosten bespaard worden? Denk aan zaken als het verkleinen van uw gasmeter of verlagen van meetkosten.

In veel gevallen levert dit zelfs een teruggave op van energieleverancier of netbeheerder.

YES onderzoekt, adviseert en realiseert deze projecten van A-Z, wij ontzorgen uw organisatie op weg naar lagere kosten.

Zekerheid in uw duurzaamheidsproject

YES is de ontwikkelaar van uw duurzaamheidsproject. We betrekken deskundige partijen, rekenen de investering voor u uit en organiseren de financiering indien nodig.

Van initiatie tot uitvoering blijven wij betrokken zodat u zeker verzekerd bent van een juiste opvolging. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse evalueren voor subsidieverstrekkers of technische inspecties.

Het verlagen van de wereldwijde CO2-uitstoot is een doelstelling geworden die inmiddels door de overheid wordt opgelegd. Bijvoorbeeld door het verplichten van energielabel C voor kantoren per 2023.

Zo is het verduurzamen van vastgoed, sportparken of bedrijfspanden een structureel aandachtspunt geworden in onze gesprekken met relaties. Niet omdat het opgelegd wordt, maar omdat het rendeert.

Wij brengen zekerheid in uw project. Zo weet u waar u aan toe bent gedurende alle projectfases, van initiatie tot de jaarlijkse financiële afwikkeling.

×