Onze visie

Sinds 2007 adviseren wij met 10 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. We ontzorgen je door alle vragen over energie in behandeling te nemen. En we doen het anders dan gemiddeld; met innovatieve tools, zoals het terugvragen van energiebelasting.

Het energieproduct op de energiefactuur wordt geleverd vanaf veel eilandjes. Je hebt te maken met de leverancier, netbeheerder en het meetbedrijf bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat deze eilanden met elkaar verbonden worden. In ons “energie advies warenhuis” vind je daarom alle zaken onder één dak terug.

Gecertificeerd werken en Veilige Data-opslag

Wij zijn CIRE gecertificeerd. Dit betekent dat we als intermediair in de energiebranche, transparant en betrouwbaar werken. Dit doen we door te werken met vaste protocollen en conform AVG. Dataprivacy is van cruciaal belang. Daarom wordt data bewaard in Nederland en door een organisatie die daarin is gespecialiseerd: Claranet (opgericht in 1996, €425 miljoen omzet, meer dan 6.500 zakelijke klanten en 2.200+ medewerkers).

People, Planet & Profit

YES streeft naar een goede balans tussen mens, maatschappij en bedrijf.

 

Wij adviseren kosteloos diverse goede doelen, stichtingen en verenigingen. Medewerkers worden opgeleid, gecoached op de werkplek en ontvangen een bovengemiddelde beloning. Elektrisch vervoer en thuis werken ter voorkoming van CO2 uitstoot, staat hoog in het vaandel bij ons.

We ondersteunen relaties bij het verder ontwikkelen van hun duurzame ambities. Door bijvoorbeeld het kosteloos leveren van een laadpaal, waardoor het transport van bezoekers minder milieubelastend is.

Zo is het leveren van Geluk, voor ons de meest waardevolle “Profit”.

×