Nieuws & blog

Ontdek het laatste nieuws, tips en resultaten van gebruikersonderzoeken.

Verbeter het energielabel van jouw woning!

Sind kort werkt YES samen met Energiebehoud Nijmegen om vastgoed van energielabels te voorzien. Zo stomen we een pand klaar voor verbouwing, verhuur of verkoop!

Lees meer

YES opent vestiging in Maastricht

In 2023 starten we met onze tweede vestiging. Mosae Energy richt zich op het duurzaam en goedkoop maken van energie in de regio Maastricht. Dyon Gilissen is mede-eigenaar en het lokale aanspreekpunt voor het MKB en Vastgoed.

Lees meer

Update energietoeslag: vraag nu een voorschot aan op jouw energietoeslag

De prijzen voor energie zijn hard gestegen. Huishoudens met een laag inkomen krijgen daarom energietoeslag van de overheid. Belangrijk om te weten is dat voorwaarden verschillen per gemeenten en per situatie. Bekijk daarom goed de regelingen van jouw gemeente.

Lees meer

‘Sommige dingen kun je veel beter aan een professional overlaten’

Café de Fuik, Bistrobar Berlin, Bascafé, Bistrobar Bankoh en Bistrobar Beaune: Thijs van Gastel verkoopt gezelligheid. Met vijf horecazaken is er altijd wel wat te doen en is er elke dag een nieuwe uitdaging. Zo ook het regelen van de energie. Daarvoor heeft Thijs de hulp van YES ingeschakeld.

Lees meer

‘Wat ik bij YES leer, wil ik ook in de politiek gebruiken’

Job (21) werkt als energieadviseur bij YES, zit als vicevoorzitter in het bestuur van de Gelderse afdeling van politieke jongerenorganisatie DWARS, is bezig met afstuderen in natuur- en sterrenkunde en oja, hij doet ook nog even de opleiding bestuurskunde. Een bezige bij kun je ‘m zeker noemen, maar alles wat hij doet is om de wereld een stukje mooier te maken.

Lees meer

7 eenvoudige tips waarmee jij gas bespaart!

Verhuur je vastgoed? Stuur dan eens handige bespaartips door naar de bewoners! Want ook als vastgoedeigenaar heb je te maken met de stijgende gas- en energieprijzen. Wij geven je 7 praktische tips om te besparen op gas. Handig voor jezelf, maar ook erg praktisch voor de bewoners!

Lees meer

Nieuwe tegemoetkoming voor wooncomplexen met blokverwarming

Bij blokverwarming, ook wel stadsverwarming genoemd, worden meerdere huizen verwarmd door dezelfde ketel. Geldt dit voor jouw wooncomplex? Dan kun je in 2023 een tegemoetkoming verwachten.

Lees meer
1234514

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media