Nieuws & blog

Ontdek het laatste nieuws, tips en resultaten van gebruikersonderzoeken.

Verbeter het energielabel van jouw woning!

Sind kort werkt YES samen met Energiebehoud Nijmegen om vastgoed van energielabels te voorzien. Zo stomen we een pand klaar voor verbouwing, verhuur of verkoop!

Lees meer

Nieuwe editie Talk of The world!

De 9e editie van onze bedrijfsborrel staat weer voor de deur. Inmiddels het grootste zakelijke event tijdens de 4-daagse feesten. Samen met onze premium relaties gaan we op dinsdag 18 juli de wandelaars aanmoedigen op het Faberplein.

Lees meer

Blokaansluiting? YES vraagt compensatie aan!

De compensatieregeling voor de blokaansluitingen is geopend. Verhuurders van woningen met een blokaansluiting kunnen nu subsidie aanvragen voor hun huurders.

Lees meer

Update: tegemoetkoming wooncomplexen met blokverwarming en blok-elektriciteit

Eind januari communiceerden we over de compensatie voor blok-aansluitingen. Deze maand praten we jullie graag weer bij.

Lees meer

Tegemoetkoming blokaansluiting aanvragen kan naar verwachting vanaf 25 april 2023!

Het kabinet heeft meer duidelijkheid gegeven over de vergoeding die bewoners met een blokaansluiting kunnen aanvragen. De regeling geldt zowel voor zelfstandige wooneenheden, zoals een appartement dat gebruik maakt van collectieve warmte via een Vereniging van Eigenaren (VVE), als onzelfstandige wooneenheden, zoals een kamer in een studentenhuis of een woonzorginitiatief.

Lees meer

Ben je een mkb-bedrijf? Vraag dan nu de TEK-vergoeding aan!

Vanaf dinsdag 21 maart kunnen mkb’s de Tegemoetkoming Energiekosten (TEK) aanvragen. Dit is een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-bedrijven waarvoor de energiekosten minimaal 7% van de omzet bedragen. Zo hoopt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland hun wat ondersteuning te bieden.

Lees meer

Gemeente Nijmegen helpt ondernemers met hoge energiekosten

Heb jij een mkb rondom Nijmegen en rijzen jouw energiekosten de pan uit? Dan heb je geluk, want Gemeente Nijmegen biedt hulp! De gemeente komt je tegemoet met een eenmalige subsidie.

Lees meer
123414

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media