Nieuws & blog

Ontdek het laatste nieuws, tips en resultaten van gebruikersonderzoeken.

Verbeter het energielabel van jouw woning!

Sind kort werkt YES samen met Energiebehoud Nijmegen om vastgoed van energielabels te voorzien. Zo stomen we een pand klaar voor verbouwing, verhuur of verkoop!

Lees meer

We helpen onze klanten elke dag verder in de energietransitie!

Bij YES Energie Advies werken we volgens een duidelijke visie: we helpen onze klanten elke dag verder in de energietransitie. Zo werken we ook samen met Ooijs Moois: een prachtige zelfpluktuin in de Ooijpolder. We gaan in gesprek met eigenaar Barton Arnts over onze bloeiende samenwerking en zijn mooie bedrijf.

Lees meer

YES pakt negatieve teruglevertarieven aan!

Heb jij een grote installatie zonnepanelen? Dan is er een grote kans dat je nu of in de toekomst te maken krijgt met negatieve teruglevertarieven. (Wij kunnen je helpen bij een installatie met 150+ zonnepanelen)

Lees meer

Nieuwe feature bij onze laadpalen!

Door de nieuwe feature van onze laadpalen kunnen gebruikers sneller contact maken met een servicepunt indien er zich een probleem voordoet.

Lees meer

Teruggave Energiebelasting kantoorruimtes

Wist je dat kantoorruimtes regelmatig in aanmerking komen voor Extra Teruggave van Energiebelasting? Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte maar dit kan een aanzienlijke, positieve impact hebben op je kosten!

Lees meer

YES zorgt voor een optimale vergoeding bij het terugleveren van energie!

Volgens meerdere bronnen levert het terugleveren van zonne-energie steeds minder op. Volgens Essent is het in rekening brengen van de kosten die het terugleveren van zonne-energie met zich meebrengt, de volgende stap in de energietransitie.

Lees meer

Belangrijke aandachtspunten over de tegemoetkoming blokaansluiting!

Heb jij al energiecompensatie voor je blokaansluiting aangevraagd? Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. We vertellen je hier graag meer over.

Lees meer
12314

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media