Nieuws & blog

Ontdek het laatste nieuws, tips en resultaten van gebruikersonderzoeken.

Teruggave Energiebelasting kantoorruimtes

Wist je dat kantoorruimtes regelmatig in aanmerking komen voor Extra Teruggave van Energiebelasting? Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte maar dit kan een aanzienlijke, positieve impact hebben op je kosten!

Lees meer

YES zorgt voor een optimale vergoeding bij het terugleveren van energie!

Volgens meerdere bronnen levert het terugleveren van zonne-energie steeds minder op. Volgens Essent is het in rekening brengen van de kosten die het terugleveren van zonne-energie met zich meebrengt, de volgende stap in de energietransitie.

Lees meer

Belangrijke aandachtspunten over de tegemoetkoming blokaansluiting!

Heb jij al energiecompensatie voor je blokaansluiting aangevraagd? Er zijn een aantal belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. We vertellen je hier graag meer over.

Lees meer

Nieuwe editie Talk of The world!

De 9e editie van onze bedrijfsborrel staat weer voor de deur. Inmiddels het grootste zakelijke event tijdens de 4-daagse feesten. Samen met onze premium relaties gaan we op dinsdag 18 juli de wandelaars aanmoedigen op het Faberplein.

Lees meer

Blokaansluiting? YES vraagt compensatie aan!

De compensatieregeling voor de blokaansluitingen is geopend. Verhuurders van woningen met een blokaansluiting kunnen nu subsidie aanvragen voor hun huurders.

Lees meer

Update: tegemoetkoming wooncomplexen met blokverwarming en blok-elektriciteit

Eind januari communiceerden we over de compensatie voor blok-aansluitingen. Deze maand praten we jullie graag weer bij.

Lees meer

Tegemoetkoming blokaansluiting aanvragen kan naar verwachting vanaf 25 april 2023!

Het kabinet heeft meer duidelijkheid gegeven over de vergoeding die bewoners met een blokaansluiting kunnen aanvragen. De regeling geldt zowel voor zelfstandige wooneenheden, zoals een appartement dat gebruik maakt van collectieve warmte via een Vereniging van Eigenaren (VVE), als onzelfstandige wooneenheden, zoals een kamer in een studentenhuis of een woonzorginitiatief.

Lees meer
12314

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media