Aansluiting wijzigen

Bespaar op vastrecht kosten door de meter te laten verkleinen

Niet elk gebouw heeft eenzelfde elektriciteitsaansluiting. Afhankelijk van de activiteit in het gebouw kan er sprake zijn van een lichte of zwaardere aansluiting. Wanneer de gebruikers van het gebouw echter wijzigen, of wanneer er bijvoorbeeld over wordt gegaan op energiezuinige apparaten, kan het zijn dat er overcapaciteit ontstaat. Door te veel capaciteit op je aansluiting betaal je ook te veel vastrecht. Daarmee is de aansluiting wijzigen een investering die zich doorgaans in redelijk korte tijd terugverdient.

Vraag hier aan

Professional team

Snelle oplossingen

Volledige pakket

Betaal ik nu te veel?

Of er sprake is van te grote capaciteit en je teveel betaalt voor uw aansluiting, kan door de experts van YES beoordeeld worden met een gedetailleerde meting via de slimme meter. We koppelen de verzamelde meetdata aan de dagelijkse activiteit en kunnen dan een gegarandeerd advies geven over welke vorm van aansluiting wijzigen voor u mogelijk is. Zonder dat er sprake is van vermogensverlies of elektriciteit- of gas-onderbreking.

Wil je weten of een wijziging van aansluiting op jou van toepassing is? We gaan graag met je aan de slag om te kijken of het verlichten van de bestaande aansluiting van toepassing is.

Neem contact op

Vastrecht voor de meter

Kleinverbruikers betalen de vaste kosten via de nota van de energieleverancier, bij grootverbruik krijgt men een aparte factuur van de netbeheerder. De kleinste meters voor aansluitingen bij de kleinere huishoudens kosten rond de 200 euro per jaar. Grotere industriële meters met een zwaardere aansluiting lopen in de duizenden euro’s.

Neem contact op

De aansluiting verlichten, hoe werkt dat?

Quickscan

Met de gratis Quickscan bekijken we eerst of uw meter in aanmerking komt voor een verkleining. Binnen 1 werkdag koppelen we deze aanvraag terug.

Metercheck

Is verkleinen mogelijk? Dan bestelt u voor € 395 de Metercheck en gaan wij uw verbruik online meten gedurende een vooraf afgesproken periode. Zo kunnen we precies beoordelen wat de mogelijkheden zijn en een gegarandeerd advies afgeven.

Advies en aansluiting aanpassen

Na afloop van de meetperiode ontvangt u het meetrapport en nemen we alle mogelijkheden met u door. Bent u akkoord met ons advies? Dan gaan wij verkleinen en u besparen.

Resultaat

Een dergelijk project duurt 2-6 weken. Gemiddeld besparen onze zakelijke klanten  1.700 op de vaste kosten van de energiefactuur!

Wat levert een nieuwe aansluiting op?

De kleine investering zorgt voor een groot rendement! 80% van de verkleiningen worden in 1,5 jaar terugverdiend. YES voert de verkleining tegen een klein tarief voor u uit en begeleidt dit project van begin tot einde.

YES voert alle werkzaamheden uit, het enige dat u hoeft te doen is de informatie aan te leveren voor de gratis Quickscan en Metercheck. Voor u weinig moeite en wij leveren het beste resultaat!

Wij zorgen voor lagere kosten en u kunt doorgaan met uw core-business.

Aanvraag indienen

Say YES

Verkrijg een gratis Quick Scan

Advies incl. rapportage van alle mogelijkheden

Bespaar gemiddeld €1.700

YES staat voor persoonlijke benadering en volledige ontzorging

Kom met ons in contact

Ervaringen van onze klanten

Lees meer

4,8

Altijd zeer deskundig te woord gestaan, en alles geregeld. En keurig het geld op de rekening ontvangen.

Godefried

Ze zijn accuraat, reageren snel en werk zeer grondig. Kortom een bedrijf om aan te raden!

LR Brill

Door gebruik te maken van de expertise van (mdw.) Yes heeft onze organisatie veel financieel voordeel gehad. Medewerkers zijn oprecht betrokken en actief om klant te helpen.

H. de Rooij

Vind het prettig zaken doen,ik lever het aan ,en jullie doen het werk waar je goed in bent , dat geeft mij weer tijd voor werkzaamheden waar ik goed in ben Gr Ron.

Ron de Wilde

Ik heb YES leren kennen als een bedrijf dat optimaal meedenkt, en daarbij ook met creatieve oplossingen durft te komen. In hun advisering gaan ze ver, en dat is wel zo prettig omdat “energieland” de afgelopen jaren een nogal turbulent speelveld is geworden.

Kees van Cappellen

Voor verschillende panden maken we gebruik van de dienstverlening van YES Energie. Dit verloopt naar tevredenheid.

Stephan Peters

Neem direct contact op

YES Energie ondersteund al honderden bedrijven, verenigingen en vastgoedpartijen in Nederland bij het optimaliseren van hun energiekosten en het realiseren van projecten op het gebied van duurzame energie. Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

Over ons

Sinds 2007 adviseren wij met 24 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. Met innovatieve tools ontzorgen we je door alle vragen over energie in behandeling te nemen.

100% duurzaam

Elektrisch vervoer en thuis werken ter voorkoming van CO₂-uitstoot staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media