Wil je jouw klanten optimale service bieden en tegelijkertijd een duurzame uitstraling creëren voor jouw locatie? Met de gratis laadpalen uit het nieuwe mobility concept van YES sla je twee vliegen in een klap. Op deze manier creëer je een duurzaam imago en ontvang je een hoge vergoeding voor het ter beschikking stellen van je parkeerplaats. 

Maak kennis met ons nieuwe mobility concept: gratis laadpalen voor op jouw parkeerplaats. Wij leveren de laadpalen op basis van een exploitatiemodel. Het enige wat jij hoeft te doen is een parkeerplaats beschikbaar stellen voor elektrisch laden. Wij plaatsen de laadvoorzieningen, nemen het onderhoud en beheer voor onze rekening en regelen de betaling met de bezoekers die de paal gebruiken.

Er moet natuurlijk wél voldoende geparkeerd en geladen worden. Bijvoorbeeld door jouw klanten, medewerkers of andere bezoekers. Per aanvraag maken we een inschatting of het project voldoet aan onze criteria en welke vergoeding we kunnen bieden.

Minder CO2

De meeste CO2-uitstoot van een locatie zit ‘m in het vervoer naar de locatie toe. Al die auto’s samen stoten veel schadelijke stoffen uit. Met laadvoorzieningen op gunstige parkeerplaatsen stimuleer je het gebruik van energiezuinig rijden en verminder je de uitstoot van CO2. Goed voor het milieu én voor jouw duurzame imago.

Zo werken wij:

1. Inventarisatie
Wij komen langs of onderzoeken online de mogelijkheden van jouw locatie. We bepalen samen welke premium parkeerplaatsen interessant zijn en vervolgens welke mogelijkheden van toepassing zijn.

2. Plaatsing
YES plaatst de laadpalen en zorgt voor de aansluiting. We garanderen een juiste werking, service én administratie.

3. Uitvoering
Jouw klanten profiteren van uitstekende laadfaciliteiten op een gunstige parkeerplaats. Wij rekenen af met de gebruikers van de laadvoorzieningen en jij krijgt een vergoeding voor de parkeerplaats

Voor wie:

Parkeerterreinen die dagelijks in gebruik (en eigendom) zijn in de branches: horeca, kantoor, musea of golfbaan. Per aanvraag beoordelen we welke vergoeding van toepassing is.

Wat zijn jouw voordelen:

• Hoge vergoeding voor het huren van  je parkeerplaats
• Geen risico, onderhoud of beheerkosten
• Geen extra vastrecht
• Duurzaam imago

 

Benieuwd wat wij kunnen realiseren op jouw locatie?

Laat je gegevens hieronder achter dan nemen we uiterlijk de volgende werkdag contact met je op. Samen bespreken we de mogelijkheden en gaan we kijken naar alle details die komen kijken bij het project.

 

Direct een laadpaal aanvragen