Wil je jouw klanten optimale service bieden en tegelijkertijd een duurzame uitstraling creëren voor jouw locatie? Met de gratis laadpalen uit het nieuwe mobility concept van YES sla je twee vliegen in een klap. Op deze manier creëer je een duurzaam imago en ontvang je een hoge vergoeding voor het ter beschikking stellen van je parkeerplaats. 

Maak kennis met ons nieuwe mobility concept: gratis laadpalen voor op jouw parkeerplaats. Wij leveren de laadpalen op basis van een exploitatiemodel. Het enige wat jij hoeft te doen is een of meerdere premium parkeerplaatsen beschikbaar stellen voor elektrisch laden. Wij plaatsen de laadvoorzieningen, nemen het onderhoud en beheer voor onze rekening en regelen de betaling met de bezoekers die de paal gebruiken.

Minder CO2

De meeste CO2-uitstoot van een locatie zit ‘m in het vervoer naar de locatie toe. Al die auto’s samen stoten veel schadelijke stoffen uit. Met laadvoorzieningen op gunstige parkeerplaatsen stimuleer je het gebruik van energiezuinig rijden en verminder je de uitstoot van CO2. Goed voor het milieu én voor jouw duurzame imago.

Zo werken wij:

1. Inventarisatie
Wij komen langs en voeren een schouw uit op locatie. We bepalen samen welke premium parkeerplaatsen we voorzien van een laadpaal. Op basis van jouw wensen stellen we een voorstel op.

2. Plaatsing
YES plaatst de laadpalen en zorgt voor de aansluiting. We garanderen een juiste werking, service én administratie.

3. Uitvoering
Jouw klanten profiteren van uitstekende laadfaciliteiten op een gunstige parkeerplaats. Wij rekenen af met de gebruikers van de laadvoorzieningen en jij krijgt een vergoeding per geladen kWh als kick-back. Dit betekent dat je de vergoeding ontvangt voor de geladen kWh in die maand.

Voor wie:

Parkeerterreinen die dagelijks in gebruik zijn.

Wat zijn jouw voordelen:

• Hoge vergoeding voor het ter beschikking stellen van je parkeerplaats
• Geen risico
• Minimum vergoeding van 250,- euro per jaar per laadpaal
• Vergoeding per geladen kWh
• Vergoeding van alle elektriciteitsinkoopkosten
• Duurzaam imago

×