In 2030 een grotere aansluiting nodig? Vraag deze dan nu al aan!

10 oktober 2023 -
In 2030 een grotere aansluiting nodig? Vraag deze dan nu al aan!

Heb je met jouw bedrijf plannen voor een grotere aansluiting in de toekomst? Het is in dit geval erg belangrijk dat je deze aansluiting dan tijdig aanvraagt.

Netbeheerders houden op dit moment het grote tempo van groei niet meer bij. Zo gaat Tennet de komende 10 jaar circa 13 miljard euro investeren om deze groei te kunnen overzien. De wachttijd voor een grootverbruikaansluiting kan door de grote druk momenteel jaren in beslag nemen. Dit geldt voor zowel nieuwe aansluitingen als voor uitbreidingen van bestaande installaties.
Geen zorgen, YES staat klaar om je te ondersteunen in dit proces. Wij beoordelen jouw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat de juiste capaciteit wordt aangevraagd bij de netbeheerder. Vervolgens zullen wij het hele traject begeleiden dat uitgevoerd wordt door de netbeheerder.

Dus, controleer je aansluiting en regel je aanvraag op tijd om problemen te voorkomen! Dit is extra belangrijk wanneer je een vastgoedproject ontwikkelt of van plan bent om een nieuw pand aan te schaffen.

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Rense, hij vertelt je graag meer.