Geld verdienen aan uw energie?

7 juli 2018 -
Geld verdienen aan uw energie?

Yes zorgt dat de zonnepanelen correct geïnstalleerd worden en dat de subsidie wordt uitbetaald. Voor het verzorgen van de aanvraag betaalt u een klein bedrag aan YES, vanaf € 395 loodsen wij u door het gehele traject.

SDE+ subsidie wordt toegekend aan de meest rendabele inschrijving. Des te minder subsidie u aanvraagt, des te groter de kans u een beschikking ontvangt. Inschrijven kan binnen vooraf vastgestelde tijdsvensters in de voorjaarsronde of de najaarsronde, de precieze data worden enkele maanden van tevoren bekend gemaakt.

Onze adviseur inventariseert de mogelijkheden om zonnepanelen op uw dak te plaatsen en verzamelt gegevens om de subsidieaanvraag in te kunnen dienen. We kijken onder andere naar de geografische ligging, type dak, schaduwval en het oppervlak dat ter beschikking staat. Aan de hand van deze gegevens kan worden beoordeeld welke vermogen er opgewekt kan worden.

Op basis van de uitgeschreven condities en eisen die Rvo aankondigt, bepalen we gezamenlijk en aan de hand van een gedetailleerde calculatie op welk tarief we inschrijven.

YES verricht drie pogingen om de SDE+ subsidie toegewezen te krijgen, d.w.z. 1 poging per ronde.