Online energiemanagement biedt u de mogelijkheid om al uw aansluitingen te beheren en met collega’s of marktpartijen, informatie uit te wisselen.
Mutaties, inzicht en rapportages kunnen eenvoudig en snel worden uitgevoerd.
Daarnaast geeft de tool mogelijkheden om energie te besparen, zodat u voldoet aan de energiebesparingsplicht.

YES Energie zorgt voor een juiste implementatie en persoonlijke begeleiding op de werkplek, zodat u optimaal profiteert van alle mogelijkheden.

YES biedt een interessant pakket aan waarbij onze online tool “OOké.nl” (Online Overzicht Kosten en Energieverbruik) gecombineerd wordt met persoonlijke coaching. Deze intensieve, persoonlijke werkwijze op locatie wordt erg gewaardeerd vanuit onze klanten, waaronder gemeentes, bedrijven en sportverenigingen. Vanuit de methodiek “Learning on the job” zorgen wij ervoor dat energieverbruik van een abstracte term groeit naar een onderwerp dat lééft en beheersbaar wordt.

Inzicht in verbruik
Om te weten of uw bedrijf te veel energie verbruikt vult u eenmalig de jaardoelstelling en enkele bedrijfsgegevens (zoals openingstijden) in. Afwijkingen worden zo snel duidelijk. Desgewenst krijgt u een signaal bij overschrijding van de doelstelling.

Inzicht in kosten
We berekenen de energiekosten op dezelfde wijze als de energieleveranciers. Zo weet u snel waar mogelijke sluipverbruikers zitten of waar vastrechtkosten afwijken van de standaard.
yes energie meter verkleinen

Rapportages
Rapportages zoals een benchmark of jaarverbruik, geven u de mogelijkheid om het verbruik te vergelijken met andere verbruikers en voorgaande jaren. Een jaaroverzicht maakt u eenvoudig in een tabellen of grafiek, met een vergelijk naar voorgaande jaren.

Importeren / exporteren
OOké.nl biedt de mogelijkheid om gegevens met Excel te combineren.

Meerdere locaties
Beschikt uw organisatie over meerdere locaties? Dan zijn de managementrapportages een handig instrument om locaties onderling te vergelijken. Handige sorteerfuncties in de tabellen geven snel zicht in afwijkende situaties. Gegevens over de locatie (aantal personen, oppervlak) worden meegewogen om een goed benchmark mogelijk te maken.

Meerdere accounts
Meer medewerkers toegang geven tot de informatie? U maakt zelf (onbeperkt) accounts aan voor medewerkers en bepaald zelf welke informatie ze mogen zien en bewerken.

Slimme meter en meterstanden
OOké.nl is gekoppeld aan de slimme meter. Grootverbruik of kleinverbruik aansluitingen passen beide in de tool. Indien er geen slimme meters aanwezig zijn, plaatsen wij deze zo snel mogelijk. De actuele meterstanden worden automatisch doorgegeven én kunt u inzien in de portal.

Water- en tussenmeters
Deze kunt u kosteloos invoeren en handmatig bij houden


Workshop

YES-Energie_Okee-Logo

Veel bedrijven en organisaties hebben tegenwoordig een slimme energiemeter, maar het is vaak onbekend wat men hier nu precies mee kan doen. Met de online tool van YES Energie krijgt u inzicht in het gas- en elektriciteitsverbruik van uw organisatie. U komt er zo achter waar het sluipverbruik zit en op welke gebieden u kunt besparen.
In deze workshop komen diverse aspecten van energieverbruik aan bod. Met behulp van praktische voorbeelden kijken we naar de online monitor en leren we deze te interpreteren. We koppelen de informatie uit de portal aan de situatie binnen uw organisatie. Zo komt u erachter waarop u kunt besparen.

Voor wie?

Alle bedrijven en organisaties met een energiemeter. De workshop is bijvoorbeeld interessant voor de facilitaire of financiële afdeling, de vastgoedbeheerder of de eigenaar. Er geldt een maximum van tien deelnemers.

Wanneer?

De eerstvolgende workshop vindt plaats op:

  • 22 januari 2020

Aanvang om 19:15 uur.

Waar?

Clubhuis Quick 1888, Dennenstraat 25 te Nijmegen.

Gratis parkeren op het P-terrein.

Wat heeft u nodig?

Het is noodzakelijk om zelf een laptop mee te nemen.

Kosten?

96,- per deelnemer incl. BTW.
Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Deelname is gratis voor deelnemers aan het inkoopcollectief YES
De korting wordt bij aanmelding automatisch verwerkt.

Voordelen workshop

  • Besparen op energie
  • Grip op energiekosten
  • Sluipverbruik ontdekken
  • Benchmarking met vergelijkbare aansluitingen
  • Slimme meter leren gebruiken

Over YES Energie Advies

YES Energie Advies bestaat uit ervaren professionals op het gebied van energie. We fungeren als allround adviespartner en nemen de energiezaken van onze klanten graag uit handen. We zoeken naar milieuvriendelijke en kostenbesparende maatregelen én implementeren deze in uw organisatie.

Aanmelden?

Heeft u interesse of vragen over de workshop ‘Online monitoring van energieverbruik’? Mail dan naar info@yesenergie.nl. Of meld u online aan:

Online aanmelden