Wist je dat je soms wel duizenden euro’s extra heffingskorting kunt aanvragen?

Ontvang je nu eenmaal heffingskorting op je energiefactuur? Dan heb je recht op meer heffingskorting. Namelijk voor elk huisnummer achter de elektra-aansluiting. Dit is relatief onbekend, echter wettelijk van toepassing. De extra heffingskorting moet je aanvragen en je moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Eigenlijk net zoals je gewend bent met andere “toeslagen” zoals kinderopvangtoeslag of huurtoeslag. Vraag je niets aan? Dan krijg je géén extra heffingskorting.

Wie komt in aanmerking?

Teruggave is mogelijk van toepassing voor:

  • VvE’s, vastgoed of woongebouwen met meerdere appartementen op één hoofdmeter

Er zijn ook nog andere teruggave regelingen mogelijk. Deze zijn van toepassing voor:

  • Stichtingen met de ANBI-status
  • Bedrijven en sportparken met meerdere stroomaansluitingen op één complex

Waarom schakel je YES in?

Voor deze regeling moet je zelf actie ondernemen om kans te maken op een teruggave. Als je niks aanvraagt, krijg je ook niks. Ons team van experts helpt je bij de aanvraag en zorgt dat deze 100% correct wordt ingevuld én dat de aanvraag voldoende gemotiveerd is.

We kunnen de aanvraag ook met terugwerkende kracht indienen. Wij weten precies welke bewijsstukken daarvoor nodig zijn en hoe je daaraan komt. Wij vragen alle documenten aan én leveren de nodige juridische ondersteuning. Alles bij elkaar is dat een heel pakket aan formulieren waar jij je nu geen zorgen over hoeft te maken!

No cure? No pay!

Alleen als de teruggave echt uitbetaald wordt, ontvangen wij een succes-fee. Krijg je niets terug? Dan betaal je ons ook niets, zelfs niet als we juridische stappen moesten nemen. Wel zo eerlijk, toch?

Bij een aanvraag voor meer dan 10 huisnummers tegelijkertijd kunt u contact opnemen met Jasper Meinema (jasper@yesenergie.nl) en vragen naar de mogelijkheden voor een offerte op maat.

De service van YES Energie Advies

  • Check gratis jouw situatie met onze quickscan
  • Aanvraag gedaan? We nemen hem binnen 3 werkdagen in behandeling
  • Wij winnen 91% van de ingediende aanvragen
  • Geen administratiekosten
  • No cure no pay
  • Persoonlijke benadering
  • Goede referenties

Check jouw mogelijkheden!

Benieuwd of jij ook recht hebt op teruggave? Dien dan meteen je aanvraag in! Als wij je gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Samen bespreken we alle details en de stappen die we gaan nemen.

De gemaakte afspraken leggen we vast in een opdrachtformulier. Is alles duidelijk en heb je het formulier ondertekend? Dan gaan we voor je aan de slag!

 

Check mijn heffingskorting

 

Gratis Quick-scan

Wil je liever eerst gratis advies ontvangen voordat je een aanvraag indient? Meld je dan aan voor onze quickscan. Wij checken snel en gemakkelijk of je in aanmerking komt voor teruggave van je energiebelasting.

Stuur een vraag via het contactformulier, vermeld daar ‘quickscan’ of stel daar je specifieke vraag.

We nemen snel contact op!

www.stevenskerk.nl

De Stevenskerk is een ANBI-instelling met recht op teruggave energiebelasting

 

 

VvE’s hebben recht op teruggave wanneer alle appartementen op één aansluiting zijn aangesloten. Je ontvangt in zo’n situatie jaarlijks een afrekening van de gebouwbeheerder.

ANBI-deal

Maak een ANBI-deal Is jouw organisatie geregistreerd als ANBI (algemeen nutbeogende instelling)? Dan kan onze ANBI-deal heel interessant zijn voor jou! Zo ziet de deal er uit: YES vraagt je energiebelasting terug en...

Lees meer
×