Laadpaal zakelijk

Met een zakelijke laadpaal bied je als organisatie op duurzame wijze een meerwaarde voor zowel medewerkers als klanten. Door gebruik te kunnen maken van de laadpunten op jouw parkeerplaats, stimuleer je elektrisch rijden en hoeven medewerkers en bezoekers onderweg naar huis niet meer langs een laadstation. Zo is een zakelijke laadpaal niet alleen een investering in een duurzame toekomst, maar ook een investering in het imago van je bedrijf. Daarom bieden we bij YES energie gratis zakelijke laadpalen aan. Zo kun jij elektrisch rijden aanbieden op jouw parkeerplaats zonder investeringskosten!

Vraag naar de mogelijkheden

Verkrijg een vergoeding voor jouw parkeerplaats

Kosteloze plaatsing, beheer en onderhoud

Duurzaam imago

Het YES Energie Mobility Concept

Om het aanbieden van een zakelijke laadpaal gemakkelijker en aantrekkelijker te maken voor bedrijven hebben we bij YES energie ons mobility concept ontwikkeld. Ons mobility concept houdt simpelweg in dat YES energie gratis laadpalen levert voor jouw parkeerplaats, op basis van een exploitatiemodel. Het enige wat jij hoeft te doen is een parkeerplaats beschikbaar te stellen voor elektrisch laden. Wij plaatsen en installeren het gewenste aantal laadpalen, nemen het onderhoud en beheer voor onze rekening en regelen de betaling met de gebruikers van de zakelijke laadpaal.

Ben je benieuwd of een laadpaal zakelijk regelen met het YES energie mobility concept past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op om samen jouw wensen te bespreken en te kijken of ons aanbod past bij jouw situatie.

Neem contact op

De voordelen van zakelijke laadpalen

Het plaatsen van de gratis laadpalen van YES energie heeft vele voordelen voor jou als werkgever of eigenaar van het parkeerterrein, maar is ook voor bezoekers en werknemers uitermate handig. Door een laadpaal zakelijk te realiseren met het YES energie mobility concept profiteer je van de volgende voordelen:

Hoge vergoeding voor jouw parkeerplaats

YES energie betaalt jou een vergoeding voor het exploiteren van de laadpalen op jouw parkeerplaats. Zo bied je dus niet alleen een elektrisch laadpunt aan, maar ontvang je ook nog een aantrekkelijke vergoeding.

Geen risico, onderhoud of beheerkosten

Wij nemen de volledige exploitatie van de verschillende laadpalen voor onze rekening. Dat betekent geen kosten, geen zorgen en geen risico voor jou.

Geen extra vastrecht

Doordat YES energie de exploiteur van de laadpaal is, zijn de gemaakte kosten met betrekking tot het vastrecht ook voor onze rekening. Zo profiteer jij met onze regeling van de mogelijk tot elektrisch laden op jouw parkeerplaats, maar dan zonder de extra kosten.

Duurzaam imago

Met een laadpaal kunnen medewerkers en bezoekers gebruik maken van de laadpunten op de parkeerplaats van jouw bedrijf. Zo rijden zij met een volgeladen elektrische auto weg en stimuleer jij als bedrijf het elektrisch rijden.

Kies nu voor de beste laadpaal met de beste voorwaarden

Wij bieden volledige ondersteuning met de realisatie van zakelijke laadpalen voor het laden van de elektrische auto’s van uw werknemers én bezoekers. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de beste laadoplossing voor uw bedrijf.

Laadpaal aanvragen

Voor wie is onze regeling

Het laten plaatsen en beheren van zakelijke laadpalen is van toepassing op parkeerterreinen die dagelijks in gebruik zijn en vallen onder de branches horeca, kantoor, musea of golfbaan. Per aanvraag beoordelen we de verschillende factoren die meewegen en welke van de verschillende tarieven voor vergoeding van toepassing is.

Deelnamedrempel

Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat er voldoende geparkeerd en geladen moet worden om het aanschaffen, installeren en beheren van de laadpaal rendabel te maken. Bijvoorbeeld door klanten, medewerkers of andere bezoekers die hun elektrische auto opladen. Per aanvraag maken we een inschatting of het project voldoet aan onze criteria en welke vergoeding we kunnen bieden.

Neem contact op

Onze manier van werken

Inventarisatie

Wij komen langs of onderzoeken online de mogelijkheden van jouw locatie. We bepalen samen welke premium parkeerplaatsen interessant zijn en vervolgens welke mogelijkheden van toepassing zijn.

Plaatsing

YES plaatst de laadpalen en zorgt voor de aansluiting. We garanderen een juiste werking, service én administratie.

Uitvoering

Jouw klanten profiteren van uitstekende laadfaciliteiten op een gunstige parkeerplaats. Wij rekenen af met de gebruikers van de laadvoorzieningen en jij krijgt een vergoeding voor de parkeerplaats.

Ook een laadpaal realiseren op jouw locatie?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om één of meerdere laadpalen zakelijk te realiseren op jouw locatie? We gaan graag met je in gesprek! Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Say YES

Gratis laadpaal

Verkrijg een hoge vergoeding

Plaatsing, onderhoud en beheer voor onze rekening

YES staat voor persoonlijke benadering en volledige ontzorging

Kom met ons in contact

Ervaringen van onze klanten

Lees meer

4,8

Altijd zeer deskundig te woord gestaan, en alles geregeld. En keurig het geld op de rekening ontvangen.

Godefried

Ze zijn accuraat, reageren snel en werk zeer grondig. Kortom een bedrijf om aan te raden!

LR Brill

Door gebruik te maken van de expertise van (mdw.) Yes heeft onze organisatie veel financieel voordeel gehad. Medewerkers zijn oprecht betrokken en actief om klant te helpen.

H. de Rooij

Vind het prettig zaken doen,ik lever het aan ,en jullie doen het werk waar je goed in bent , dat geeft mij weer tijd voor werkzaamheden waar ik goed in ben Gr Ron.

Ron de Wilde

Ik heb YES leren kennen als een bedrijf dat optimaal meedenkt, en daarbij ook met creatieve oplossingen durft te komen. In hun advisering gaan ze ver, en dat is wel zo prettig omdat “energieland” de afgelopen jaren een nogal turbulent speelveld is geworden.

Kees van Cappellen

Voor verschillende panden maken we gebruik van de dienstverlening van YES Energie. Dit verloopt naar tevredenheid.

Stephan Peters

Neem direct contact op

YES Energie ondersteund al honderden bedrijven, verenigingen en vastgoedpartijen in Nederland bij het optimaliseren van hun energiekosten en het realiseren van projecten op het gebied van duurzame energie. Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

Over ons

Sinds 2007 adviseren wij met 24 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. Met innovatieve tools ontzorgen we je door alle vragen over energie in behandeling te nemen.

100% duurzaam

Elektrisch vervoer en thuis werken ter voorkoming van CO₂-uitstoot staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media