Wist u dat uw bedrijf, organisatie, stichting of sportclub waarschijnlijk energiebelasting kan terugvorderen? YES Energie maakt u hier graag op attent en helpt u bij het terugvorderen door middel van deze praktische workshop.


Wat houdt de workshop in?

Energiebelasting is één van de hoofdelementen op een energierekening. Veel bedrijven, organisaties, stichtingen en sportclubs hebben er recht op een deel van dit bedrag terug te vorderen,maar weten dit vaak niet. In deze workshop laten we zien hoe u dit kunt doen. Aan de hand van praktijkcases gaan we zelf aan de slag en ontdekken we wat er allemaal mogelijk is.

Voor wie?

Bedrijven, organisaties, gemeenten, stichtingen en sportclubs komen vaak in aanmerking voor de teruggaveregeling. Dit geldt ook als je de ANBI-status hebt, zoals de Sint Stevenskerk. Deze regeling is overigens van toepassing naast bestaande regelingen, zoals de ecotax-regeling van het Ministerie van VWS.

De workshop is bijvoorbeeld interessant voor penningmeesters, vastgoedbeheerders en medewerkers van de financiële afdeling.
Er geldt een maximum van tien deelnemers.

Wanneer?

De workshop duurt ongeveer twee uur. De eerstvolgende data waar uit u kunt kiezen zijn als volgt:

  • 9 januari 2018
  • 23 januari 2018

Aanvang telkens om 19:15 uur.

Waar?

Het kantoor van YES Energie aan de Bijleveldsingel 2 te Nijmegen.

Wat heeft u nodig?

Het is noodzakelijk om zelf een laptop mee te nemen.

Kosten?

96 per deelnemer incl. BTW.
Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Voordelen workshop

  • De mogelijkheid om uw energiekosten te verlagen
  • Meer grip op energiekosten
  • Nuttige informatie die niet door de Belastingdienst of energieleveranciers wordt verstrekt
  • Niet voor verrassingen komen te staan als het gaat om energiebelasting

Over YES Energie

YES Energie bestaat uit ervaren professionals op het gebied van energie. We fungeren als allround adviespartner en nemen de energiezaken van onze klanten graag uit handen. We zoeken naar kostenbesparende maatregelen en mogelijkheden en helpen bij het implementeren hiervan. Ook voor zaken als zonnepanelen en energielabels kan men bij YES Energie terecht.

Aanmelden?

Heeft u interesse of vragen over de workshop ‘Online monitoring van energieverbruik’? Mail dan naar info@yesenergie.nl. Of meld u online aan:

Online aanmelden

×