Hoeveel energie verbruikt uw organisatie? Waar zitten de zogenaamde grootverbruikers? En hoe kunt u besparen op de energiekosten? De workshop ‘Online monitoring van energieverbruik’ geeft u het broodnodige inzicht.


Wat houdt de workshop in?

Veel bedrijven en organisaties hebben tegenwoordig een slimme energiemeter, maar het is vaak onbekend wat men hier nu precies mee kan doen. Met de online tool van YES Energie krijgt u inzicht in het gas- en elektriciteitsverbruik van uw organisatie. U komt er zo achter waar het sluipverbruik zit en op welke gebieden u kunt besparen.

In deze workshop komen diverse aspecten van energieverbruik aan bod. Met behulp van praktische voorbeelden kijken we naar de online monitor en leren we deze te interpreteren. We koppelen de informatie uit de portal aan de situatie binnen uw organisatie. Zo komt u erachter waarop u kunt besparen.

Voor wie?

Alle bedrijven en organisaties met een energiemeter. De workshop is bijvoorbeeld interessant voor de facilitaire of financiële afdeling, de vastgoedbeheerder of de eigenaar. Er geldt een maximum van tien deelnemers.

Wanneer?

De workshop vindt plaats op:

  • 16 januari 2018

Aanvang om 19:15 uur.

Waar?

Clubhuis Quick 1888, Dennenstraat 25 te Nijmegen.

Gratis parkeren op het P-terrein.

Wat heeft u nodig?

Het is noodzakelijk om zelf een laptop mee te nemen.

Kosten?

96,- per deelnemer incl. BTW.
Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Deelname is gratis voor deelnemers aan het inkoopcollectief YES
De korting wordt bij aanmelding automatisch verwerkt.

Voordelen workshop

  • Besparen op energie
  • Grip op energiekosten
  • Sluipverbruik ontdekken
  • Benchmarking met vergelijkbare aansluitingen
  • Slimme meter leren gebruiken

Over YES Energie

YES Energie bestaat uit ervaren professionals op het gebied van energie. We fungeren als allround adviespartner en nemen de energiezaken van onze klanten graag uit handen. We zoeken naar kostenbesparende maatregelen en mogelijkheden en helpen bij het implementeren hiervan. Ook voor zaken als zonnepanelen en energielabels kan men bij YES Energie terecht.

Aanmelden?

Heeft u interesse of vragen over de workshop ‘Online monitoring van energieverbruik’? Mail dan naar info@yesenergie.nl. Of meld u online aan:

Online aanmelden

×