Collectieve inkoop

Met de collectieve inkoop van YES Energie zetten we ons samen in om een zo goed mogelijke inkoopprijs voor energie te realiseren. Door je aan te sluiten bij ons energiecollectief, bundel je de krachten met andere zakelijke klanten om zo gunstigere tarieven en betere voorwaarden te krijgen voor bijvoorbeeld duurzame energie of aardgas.

Ben je niet tevreden over je huidige energiecontract? Wil je een goedkoper contract afsluiten met betere voorwaarden bij een andere energieleverancier? Aansluiten bij een energiecollectief is in dit geval een goed alternatief voor het overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Sluit je aan bij de collectieve inkoop van YES en wij zorgen voor een zeer scherp aanbod met uitstekende contractvoorwaarden.

Aanmelden

Verkrijg de voordeligste prijs

Volledig kosteloos

Je hoeft niets te regelen

Hoe werkt collectieve energie-inkoop?

Een energiecollectief werkt doordat meerdere bedrijven zich verenigen om gezamenlijk energie in te kopen. Dit wordt meestal gedaan door middel van een coöperatie of vereniging.

Inkoopkracht

Het collectief onderhandelt met energieleveranciers over de inkoopprijs van energie, waardoor de deelnemers vaak kunnen profiteren van scherpere tarieven en gunstige voorwaarden. Door samen op te trekken, vergroten de deelnemers hun inkoopkracht en kunnen ze voordelen behalen die ze individueel niet zouden hebben.

Duurzaamheid

Energiecollectieven kunnen ook streven naar duurzaamheid door bijvoorbeeld gezamenlijk groene stroom in te kopen of te investeren in lokale duurzame energieprojecten.

Collectief inkopen bij YES: aandacht en scherpe prijzen

YES is sinds 2010 onafhankelijk energiemakelaar voor zakelijke relaties uit heel Nederland. Door onze persoonlijke en snelle werkwijze hebben wij aandacht en scherpe tarieven voor elke gas- of stroomaansluiting. Zo behaal je al snel 20% inkoopvoordeel door onze inspanningen. Je betaalt niets voor deze dienstverlening, wij ontvangen een kleine fee voor elke klant die wij aanbrengen bij leveranciers.

Wanneer je bijvoorbeeld met zonnepanelen teruglevert aan het net, kijken wij naar de beste leverprijs én we beoordelen welke leverancier de hoogste vergoeding betaalt voor de door jou teruggeleverde stroom.

Aanmelden

Sluit je aan en profiteer van de volgende diensten:

Controle

Wanneer je deelneemt aan het energiecollectief van YES kan je elke eindafrekening naar je YES adviseur opsturen ter controle. Zo weet je zeker dat jouw energiecontract altijd klopt.

Aanmelden

Wanneer je besluit deel te nemen aan onze collectieve inkoop energie, regelen wij de rest. We zeggen je huidige contract op bij de huidige leverancier en melden je nieuwe energiecontract aan bij de energieleverancier met de scherpste prijs.

Opzeggen

Indien je niet langer deel wilt nemen aan onze collectieve inkoop energie worden alle door ons afgesloten contracten worden per einddatum voor je opgezegd.

Informatie

Al je vragen omtrent energiekosten vraag je direct aan je persoonlijke adviseur van YES. We staan altijd klaar voor vragen van deelnemers aan ons energiecollectief.

Gratis deelname

Wij ontvangen een fee van de leverancier die de veiling met het beste bod wint. Dat betekent dat wij zorgen dat jij het goedkoopste contract krijgt, terwijl je daar geen vergoeding aan ons voor hoeft te betalen.

Meld je aan

Meld je direct aan voor ons energiecollectief en profiteer van de voordelen van samen inkopen! Door je aan te sluiten bij ons collectief, vergroot je jouw inkoopkracht en kun je profiteren van scherpere tarieven en gunstige voorwaarden voor energie. Samen staan we sterker en kunnen we duurzamere keuzes maken door gezamenlijk groene stroom in te kopen of te investeren in lokale duurzame-energieprojecten. Sluit je vandaag nog aan en maak deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor betaalbare en duurzame energie!

Say YES

De beste leverprijs voor de door jou teruggeleverde stroom

Geen bemiddelingskosten

Verkrijg een persoonlijk adviseur en de juiste administratieve afwikkeling

YES staat voor persoonlijke benadering en volledige ontzorging

Kom met ons in contact

Ervaringen van onze klanten

Lees meer

4,8

Altijd zeer deskundig te woord gestaan, en alles geregeld. En keurig het geld op de rekening ontvangen.

Godefried

Ze zijn accuraat, reageren snel en werk zeer grondig. Kortom een bedrijf om aan te raden!

LR Brill

Door gebruik te maken van de expertise van (mdw.) Yes heeft onze organisatie veel financieel voordeel gehad. Medewerkers zijn oprecht betrokken en actief om klant te helpen.

H. de Rooij

Vind het prettig zaken doen,ik lever het aan ,en jullie doen het werk waar je goed in bent , dat geeft mij weer tijd voor werkzaamheden waar ik goed in ben Gr Ron.

Ron de Wilde

Ik heb YES leren kennen als een bedrijf dat optimaal meedenkt, en daarbij ook met creatieve oplossingen durft te komen. In hun advisering gaan ze ver, en dat is wel zo prettig omdat “energieland” de afgelopen jaren een nogal turbulent speelveld is geworden.

Kees van Cappellen

Voor verschillende panden maken we gebruik van de dienstverlening van YES Energie. Dit verloopt naar tevredenheid.

Stephan Peters

Neem direct contact op

YES Energie ondersteund al honderden bedrijven, verenigingen en vastgoedpartijen in Nederland bij het optimaliseren van hun energiekosten en het realiseren van projecten op het gebied van duurzame energie. Benieuwd hoe we ook jou kunnen helpen?

Over ons

Sinds 2007 adviseren wij met 24 medewerkers bedrijven, organisaties en instellingen in heel Nederland hoe zij hun energiekosten kunnen optimaliseren. Met innovatieve tools ontzorgen we je door alle vragen over energie in behandeling te nemen.

100% duurzaam

Elektrisch vervoer en thuis werken ter voorkoming van CO₂-uitstoot staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer

4,8

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Social media