Blokaansluiting? YES vraagt compensatie aan!

5 mei 2023 -
Blokaansluiting? YES vraagt compensatie aan!

De compensatieregeling voor de blokaansluitingen is geopend. Verhuurders van woningen met een blokaansluiting kunnen nu subsidie aanvragen voor hun huurders.

De tegemoetkoming voor 2023 is verdeeld in twee bedragen: één voor de eerste zes maanden van 2023 en één voor de laatste zes maanden van 2023. Voor de eerste zes maanden van 2023 zijn de bedragen van de tegemoetkoming:

  • € 786,45 (zelfstandige woonruimte met blokwarmte);
  • € 329,28 (onzelfstandige woonruimte met blokwarmte);
  • € 731,13 (zelfstandige woonruimte met blokelektriciteit);
  • € 307,63 (onzelfstandige woonruimte met blokelektriciteit).

Eind juni wordt de tegemoetkoming voor de tweede helft van 2023 bekend.

Kom je in aanmerking voor de compensatieregeling?

Het indienen van een subsidieaanvraag kan een complex proces zijn en veel tijd in beslag nemen. YES zoekt graag uit of je in aanmerking komt voor de compensatieregeling. Omdat wij jou als klant graag optimaal ondersteunen en ontzorgen dienen wij deze aanvraag graag voor je in. Als je de aanvraag door YES laat verzorgen, bespaar je veel tijd en ben je verzekerd dat de aanvraag op de juiste manier wordt ingediend.

Neem je nog geen diensten af bij YES maar ben je wel geïnteresseerd? Dien gerust je aanvraag in dan nemen we contact met je op en zetten we je op de wachtlijst.

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, kijk dan hier. Je kunt hier ook direct jouw aanvraag indienen, dan nemen wij contact met je op!